• Noi vă ajutăm să achitaţi facturile la timp și cu minim de eforturi.
    Folosiţi-vă timpul pentru shopping, iar de plata facturilor ne vom ocupa noi.

    Descărcaţi aplicaţia pentru telefon mobil chiar acum!

Servicii

factura.md este asistentul Dvs. personal în lumea plăţilor

Colaborăm cu sute de companii, de serviciile cărora beneficiaţi şi Dvs.: operatori de internet şi televiziune, furnizori de energie electrică, gaze, energie termică, operatori de telecomunicaţii, agenţii de turism, organizaţii de caritate etc. Acestea emit facturi pe care Dvs. trebuie să le achitaţi. Noi ne-am conectat la aceste diverse baze de date şi prezentăm băncilor chiar astăzi facturile respective, în formă electronică, pentru a reduce cozile şi a simplifica munca casierilor.

Dar ce obţineţi Dvs. în rezultat?

În primul rând, factura.md vă expediază pe telefon informaţia despre facturile ce urmează să fie achitate, indicând organizaţia emitentă, suma de plată şi termenul de plată.

În al doilea rând, factura.md vă oferă toate informaţiile necesare privind posibilităţile de achitare a facturilor Dvs.: vă informează cu privire la modalităţile de plată, vă indică cele mai apropiate puncte de primire a plăţilor, orarul de lucru al acestora şi distanţa de la punctul în care vă aflaţi.

Notă:factura.md nu vă solicită informaţii cu caracter personal, ci doar găseşte o corespundere între numerele facturilor indicate de Dvs. În acelaşi timp, facturile Dvs. vor fi inaccesibile pentru a fi vizualizate de către alţi utilizatori.

Avantaje

Factura.md are grijă ca plăţile Dvs. să fie efectuate într-un mod cât mai comod şi avantajos.

Acum puteţi veni la bancă fără a avea chitanţele şi facturile pe hârtie. Prezentaţi casierului doar codul expediat de factura.md pe smartphone-ul Dvs. şi veţi rămâne uimit de rapiditatea deservirii. Înregistrându-vă pe factura.md, veţi beneficia de următoarele avantaje:

Veţi fi informat

Veţi primi notificări direct pe telefonul Dvs. despre plăţile ce urmează a fi efectuate

Este avantajos

Veți putea efectua plățile la timp, iar aceasta deseori este răsplătit cu bonusuri și încurajări de prestatorii de servicii și de sistem.

Este confidenţial

Veţi asigura confidenţialitatea plăţilor Dvs. şi nimeni nu va putea vedea detalii cu privire la facturile Dvs.

Membri

factura.md conectează un număr mare de prestatori de servicii, o multitudine de metode de plată, majoritatea băncilor, Poșta Moldovei și alți operatori de plăti!

Lista completă a membrilor este accesibilă în biroul Dvs. personal şi în aplicaţia mobilă:

ALĂTURAŢI-VĂ!

Lucrăm în permanenţă la extinderea reţelei noastre, lista completă de membri ai căreia este accesibilă şi se actualizează în timp real în aplicaţia pentru telefonul mobil. Dacă organizaţia Dvs. îşi doreşte să devină membru al sistemului, vom fi bucuroşi să primim o solicitare din partea Dvs. şi vom răspunde acesteia în cel mai scurt timp posibil.

Creează o solicitareCaptcha image

Nu pot citi imaginea? Clicați pentru a reînnoi.

Contacte

Aveţi mesaje pentru noi?

QSystems
On-Line Solutions Company

Adresa:

73/1 Stefan cel Mare str., MD-2001 Chisinau, Republic of Moldova
Fax: +373 (22)83-99-89
Tel: +373 (22)83-86-14
E-mail: office@factura.md
Program de lucru: 9.00 - 18.00

Încarcă aplicaţia pe smartphone: